هزینه جراحی لاغری یکی از دغدغه های همیشگی کسانی است که به هر دلیل به این نوع از جراحی رو می آورند! به همین اندازه یکی از معدود پرسش هایی است که نمی توان به آن پاسخ روشنی داد چرا که برایش در برخی از موارد، هزینه های روشنی تعریف نشده است اما با در نظر گرفتن دستمزد جراح لاغری می توانیم آن را تخمین بزنیم و برایش کم یا بیش برنامه ریزی کنیم.
از سویی دیگر همیشه سوالات به میزان هزینه عمل جراحی لاغری ختم نمی شوند و پای سوالات دیگری نیز به میان می آید، پرسش هایی پیرامون نقش بیمه در تامین هزینهها برای مثال این پرسش به طور مکرر پرسیده می شود: هزینه عمل اسلیو معده با بیمه تکمیلی قابل پرداخت است؟ در این یادداشت چندتایی از پرسش های پرتکرار را پاسخ داده ایم.
معمولا وقتی از هزینه لاغری حرف می زنیم، بسیاری سراغ از دستمزد جراح میگیرند، غافل از آن که خرج عمل لاغری تنها به دستمزد جراح بستگی ندارد. عوامل بسیاری هست که در نرخ نهایی عمل جراحی موثر است. نمودار زیر برخی از این عوامل را به نمایش می گذارد.
هر جراح نیز متناسب با نوع تخصص و مهارتش در انجام عمل دستمزد مشخصی را طلب می کند. در اینجا عواملی مثل انواع عمل جراحی در تعیین هزینه، نقش بسزایی دارند. نگاهی به فهرست عمل های لاغری بیندازیم:
بسیار مهم است که شما برای کدامیک از عمل های لاغری داوطلب می شوید. کار تعیین شکل عمل مانند همه جراحی ها به عهده متخصص است و نه شما. پس به جای آن که به فکر انتخاب یک عمل کم هزینه تر و همراهی با یک جراح ارزان تر باشید و سلامت خود را به خطر بیندازید، بروید در پی یافتن راه حلی برای مدیریت مخارج عمل لاغری!
اگر به فکر مدیریت هزینه های عمل لاغری نباشید، مخارج کوچک و بزرگ در حین عمل رفته رفته شما را از پا در می آورد. اگرچه هنوز هم نمی توانیم ارقام دقیقی برای هزینه جراحی لاغری تعیین کنیم اما می توانیم راهکارهای مطمئنی را برای کاهش هزینه ها در نظر بگیریم. پیشنهاد می دهیم توصیه های زیر را جدی بگیرید!
اگر هنوز بیمه نیستید، هر چه زودتر دست به کار شوید و بیمه تکمیلی تان را بگیرید. بیمه بخش بسیار مهمی از هزینه جراحی لاغری همچون هزینه های مربوط به بیمارستان را تامین می کند و مخارج عمل را به طرز چشمگیری کاهش می دهد.
بله بیمه بخشی از پول عمل جراحی را می پردازد اما نه به همین آسانی ها! شما باید بیمه تان را مجاب کنید که عمل لاغری تان از پی یک ضرورت پزشکی می آید و کاری به کار عمل زیبایی ندارد. چگونه؟ به پزشک معتمد بیمه مراجعه کنید و او در صدد قانع کردنش برآیید. به زبان ساده تر: اثبات کنید که از یکی از بیماری های ناشی از چاقی رنج می برید. مثلا فشار خون و یا چیزهایی از این دست. برای آن که کارتان را راحت کنیم، لیستی از بیماری های مربوط به چاقی فراهم کرده ایم که مرورشان خالی از لطف نیست:
بیماری هایی که ریشه در چاقی دارند
اگر جراحی لاغری، نه به خاطر بیماری های جانبی بلکه به خاطر زیبایی، صورت بگیرد، بیمه زیر بار تامین بخشی از این هزینه ها نخواهد رفت.
نام بیمارستان در تعهد بیمه برای پرداخت هزینه جراحی لاغری تفاوتی ایجاد نمی کند. نکته مهم اما آن جاست که بیمارستان باید حتما دولتی باشد اگر نه بیمه توان پرداخت بخشی از مخارج عمل لاغری را ندارد. معمولا جراحان خود بیمارستان و محل جراحی را انتخاب می کنند. در نتیجه شانس خود را برای انتخاب یک جراح در بیمارستانی دولتی بیازمایید و یا جراح را راضی کنید که شما را در یک بیمارستان عمومی تحت عمل جراحی قرار دهد.
رژیم غذایی جزیی جدایی ناپذیر از جراحی لاغری است. این رژیم ها درست پس از آن که از اتاق عمل در می آیید، آغاز می شود و تا یک ماه ادامه می یابد. جراحان توصیه می کنند که پس از طی دوران نقاهت تغییرات قابل ملاحظه ای در سبک زندگی خود به وجود آورید: رژیم ها را ادامه دهید و ورزش کنید. کنترل هزینه رژیم غذایی و تغییر سبک زندگی خود یک گام بزرگ در جهت مدیریت مخارج عمل لاغری است. می توانید از این فرصت در جهت کاهش هزینه عمل جراحی بهره ببرید.
جواب این سوال تا حد چشمگیری در مدیریت هزینه جراحی لاغری تاثیرگذار است! بالاخره فرق هست بین زمانی که کامل با بیمارستان تسویه می کنید و بیمه بعد از مدتی هزینه را می پردازد و یا زمانی که بیمه با دریافت معرفی نامه هزینه را مستقیما به حساب بیمارستان واریز می کند و شما را از دردسر تسویه کامل نجات می دهد.
بیمه تکمیلی شما با توجه به شرکت طرف قراردادتان و همچنین بهره مندی از بیمه پایه یکی از این دو راه را برخواهد گزید. به هر ترتیب این شما هستید که باید خود را برای هر دو موقعیت آماده سازید. تسویه کامل و یا محول کردن تسویه به شرکت بیمه.
در همه مقالات توصیه می شود قید پرداخت هزینه جراح از طریق بیمه را بزنید چرا که نمی پذیرند ما اما پیشنهاد دیگری داریم: موضوع را با جراح مطرح کنید. امکان دارد برخی از جراحان زیر بار بروند و قبول کنند. البته نه پس از جراحی! شما باید ابتدا کل هزینه را به حساب جراح و بیمارستان واریز نمایید و بعد منتظر بنشینید تا بیمه باهاتان تسویه حساب کند. پس سنگی در تاریکی بیندازید شاید موفق شدید جراح را مجاب کنید.
شما چه فکر می کنید؟!
اگر چاقی مفرط را یک بیماری تلقی کنید که با منشا بسیاری دیگر از بیماری ها است آن وقت راحت تر با هزینه عمل جراحی کنار می آیید! حتی اگر مجبور باشید در یک بیمارستان خصوصی زیر تیغ بروید و خود را به دست متخصصی بسپارید که هرگز پرداخت دستمزدش از سوی بیمه را نمی پذیرد. البته باید بگوییم که اگر شما هم از مزایای جراحی لاغری خبر داشتید، هر چه سریع تر به سراغ آن می رفتید.
? بیشتر بخوانید : قاتل کیست تخمدان
درمان چاقی مفرط از نظر اقتصادی نیز بسیار مقرون به صرفه تر از تحمل آن است. آیا درمان بیماری هایی از قبیل دیابت، کلسترول بالا، سندورم تخمدان پلی کیستیک، فشار خون بالا، سکته قلبی و مغزی و افسردگی هزینه بردار نیست و خرجی ندارد؟! نگاهی واقع بینانه به مقوله چاقی و هزینه ها و خطراتش بی تردید شما را بر سر این ضرب المثل خواهند نشاند که مرگ یک بار و شیون یک بار. پس تمامش کنید. بکوشید هزینه جراحی لاغری را با چنگ زدن بر امکانات پیش رو و هنر مدیریت مخارج کنترل کنید و یک بار برای همیشه از شر بیماری چاقی رها شوید.
با توجه به این مقوله که رایج ترین و معروف ترین عمل های لاغری دو عمل اسلیو معده و بای پس معده هستند، افراد بسیاری به دنبال میزان هزینه آن ها میگردند. این دو عمل جزو موثرترین راه ها برای درمان چاقی مفرط هستند. هزینه عمل جراحی لاغری اسلیو در محدوده 60 میلیون تومان به بالا در نظر گرفته می شود.
در رابطه با هزینه عمل بای پس معده نیز باید بگوییم که هزینه این عمل نیز هماند هزینه عمل اسلیو معده برآورد می شود اما به دلیل وجود پیچیدگی ها ممکن است کمی بیشتر شود.